Over mij


Iris C - Interior Designer


Hallo, ik ben Iris,
een jonge vrouw van eind twintig wonende in Gent. 


In mijn relatief kort bestaan heb ik al enkele woelige jaren achter de rug. Tijdens mijn universitaire studies Wiskunde ben ik zwaar ziek geworden… Mijn lichaam had het begeven, maar geen enkele dokter die kon verklaren wat er met me aan de hand was.


Na verloop van tijd werd duidelijk dat ik kleine stappen vooruitgang boekte en na een tweetal jaar kon ik terug op eigen krachten mijn bed uit. Voorzichtig leer ik mezelf terug alles aan. Al die jaren zit ik binnen. Kijk ik steeds op dezelfde muren. Vandaar dat er allemaal ideeën in mijn creatief brein sluipen om de ruimtes rondom me aangenamer te doen ogen. En met de kleine beetjes fysieke kracht die ik af en toe had ben ik daar dan ook aan begonnen. Bijna iedereen die over de vloer kwam was enorm enthousiast en stimuleerde me om hier verder iets mee te doen.


Van zodra ik kleine beetjes tekst kon lezen, begon ik aan de thuisopleiding binnenhuisarchitectuur (volledig op eigen tempo). Ondertussen wordt mijn brein steeds sterker en ben ik ook begonnen aan een thuisopleiding ‘front end developer’. Zo kwam ik op het idee om een website te maken met enkele van mijn interieur-realisaties tot nu toe. Wat volgde is deze website. 


Als alles goed gaat zal je in de toekomst beroep op me kunnen doen voor interieuradvies en mooie professionele websites. 


Je kan momenteel uiteraard al bij me terecht met kleine vragen,
die beantwoord ik met veel plezier. 


Lots of love,
Iris